About Trusting

Don’t trust / rely on your feeling, because feeling changes easily, as well as emotions.…

Book: Ken & Kaskus

Udah lama ga ngeblog di sini XD Biasanya aku ngeblog di my personal blog hehehe……

OCD – Obsessive Corbuziers Diet

OCD ini diet yang lagi ngetrend. Aku sendiri karna ga begitu update, taunya dari temen…

Homemade Aloe Vera Leave In Conditioner

Lama ga ngeblog di sini XD Berhubung lagi tergila-gila ama aloe vera alias lidah buaya,…

My Current Internet Providers

I currently use 3 simcard brands as my internet providers. Ada Smartfren, Axis, Tri. Kalo…

Some Places to Visit in Bali

Only a week ago I went to Bali with my older female cousin and just…

Gimana Kalo Batere Key BCA Habis?

Kemarin pas mau transaksi online bayar via Klik BCA, aku baru tau kalo Key BCA…

Likes These Handmade Stuffs

Etsy.com emang dah terkenal as online store yang ngejual barang-barang handmade. Kreatif and unik-unik barangnya……

Simplify Your Life

Just a few things I usually do to de-clutter and simplify my everyday life Take…

My Bookmarks

Last week I designed 4 bookmarks using free digital scrapbook kits I found on the…

Cute Printable Paper Dolls

I have a bit sentimental blogwalking just now LOL. Found a blog post about the…

There’s Something More

This is Nick Vujicic’s song, very inspiring to keep us stand up instead of giving…

Planning for Better Life Management

A few days ago I found this extremely useful website where the owner shared lots…

Gaji Besar Bukan Berarti Income Besar

Gara-gara barusan dikirimi email tentang “Calculate How Much You Really Make” dari The SimpleDollar.Com, jadi…

Wisata Kuliner Malang

Yang mau jalan-jalan ke Malang, wajib ke sini nih, dijamin nyesel kalo ga kesini XD…

Circadian Rhythm

Out of curiosity, yesterday I talk with a friend of mine about body clock… I…

Cakwe Peneleh Pasar Atum Surabaya

Kali ini nge-review salah satu lapak makanan terlaris di Pasar Atum. Dari sejak kuliah aku…

Face and Win Over Your Fear

Inspired from a friend’s problem… it reminds me to my previous problem too as they…

Magazine Wallet

This is a wallet I made from magazine papers. I sew the border with red…